Sunday (home) spa

(Scroll down for English)

Heerlijk toch, zo’n luie zondag waarop je niks hoeft te doen. Buiten is het koud en regent het. Voor meisjes een prima dag (en voor jongens ook als je daar zin in hebt) voor een aantal beauty rituals.

In Azie koop je echt de gekste en leukste beauty producten. In deze blog post deel ik er een aantal met je.

Lekker voor op je ogen

Tijdens mijn laatste reis had ik nog wat losgeld over dat ik op het vliegveld op wilde maken. Maar ook bij drogisterijen als Watsons of Guardian kun je deze maskers kopen. Ze bevatten actieve houtskool en als je de verpakking open maakt, worden ze lekker warm. Vraag me niet hoe het werkt. Gewoon gaan liggen en heerlijk ontspannen!

5BD99196-2B25-43EB-8BB2-E57A6896F552

Weg met je wallen

Ook als je van je wallen af wilt, hebben ze daar in Azie heerlijke producten voor. Alleen de verpakking maakt zo’n product al superleuk. Er zitten vier strips in (voor twee keer dus) die je onder je ogen plakt, de foto waarop ik ze op heb zal ik jullie besparen. Half uurtje laten zitten (of langer, ga gewoon lekker een film kijken of laat ze de hele nacht op) en je ziet er weer stralend uit, zoals de panda op de verpakking je al beloofd had 🙂 Deze strips zijn echt fantastisch, een strijkijzer is er niks bij, LOL!

Even stoom afblazen

Miniso is een van mijn favoriete winkels in Singapore. Tijdens mijn laatste bezoek kocht ik er deze schattige facial steamer. Hij is bedoeld om mee in je tas te nemen, zodat je op elk moment van de dag je gezicht kunt moisterizen. Je kunt hem vullen met tonic, maar ook gewoon met water. Het apparaatje werkt op batterijen. Ik twijfel of het voor je huid echt effect heeft, maar het is een enorm leuk hebbeding en voelt in elk geval lekker om te gebruiken.

06BF654F-E17D-4714-83B6-0121C5D2C6DD

Heb jij ook een relaxte zondag? Wat is jouw beauty ritueel?

Don’t you just love one of those lazy Sundays? It’s cold and rainy outside. A perfect day for us girls (and for you boys too if you feel like it) to perform some of your favorite beauty rituals. 

Asia is the perfect spot to buy the craziest and funniest beauty products. In this blog post I’ll share my favorites with you.

Easy on the eyes

On my last trip I had some spare change that I wanted to spend on the airport before flying home again. But you can also get these masks at any Watsons or Guardian. They contain active charcoal and as soon as you open the package, they start to warm up. Don’t ask me how it works, just lie down and relax! 

5BD99196-2B25-43EB-8BB2-E57A6896F552

Bye bye bags

If you want to get rid of the bags under your eyes, again Asia is the place to be. You’ll feel better already by just looking at this very fun packaging. It contains four strips (so for toe times)which you’ll just slap under your eyes. I’ll save you the embarrassment of the picture in which I am actually wearing them. You leave them on for about half an hour (or longer, just go watch a movie or leave them on all night) and after you’ll look all new and sparkly, just like the panda on the pack promised 🙂 This product is truly amazing, you’ll feel brand new! 

Blow off some steam

Miniso is my absolute favorite store in Singapore. Last time I visited, I bought this very cute facial steamer. It’s tiny, so you can take it with you in your purse and moisterize your face whenever you want during the day. It’s operated by batteries and you can fill it with either facial tonic or just tap water. I doubt if it truly has an effect on your skin, but it’s a super fun gadget and it feels good to use. 

06BF654F-E17D-4714-83B6-0121C5D2C6DD

Are you having a relaxed Sunday as well? What’s your beauty ritual? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: