Santa, I’ve been a good girl… (Beats Solo3 Wireless review)

(Scroll down for English)

Muziek is mijn leven. Muziek is gevoel en emotie. Ik heb in mijn leven aan heel wat soorten dansen gedaan. Van de Engelse wals en Latin, tot aan streetdance, jazz- en modern ballet. De kwaliteit van het geluid is bij muziek enorm belangrijk. Daardoor voel je de muziek en kun je echt genieten. Hoewel ik dus al een tijd in het bezit ben van een hele goede Beolit WiFi speaker had ik de behoefte aan een goede koptelefoon. Op je hoofd, direct op je oren, zodat de muziek dwars door je heen gaat. En met je mee door het hele huis, waar je ook loopt. En een echte koptelefoon. Geen Apple of Beolit draadloze oordopjes (en ik ben echt een die hard Apple fan, geloof me) maar het ouderwetse gevoel van een echte koptelefoon. En aangezien mijn Bose Noise Cancelling met snoer niet meer compatible is met mijn Iphone 7 Plus, moest ik op zoek naar vervanging.

Kerst komt dus vroeg dit jaar. Na lang twijfelen heb ik voor mezelf de Beats Solo3 Wireless koptelefoon besteld. En vandaag kwam die binnen. In deze blog post een korte review.

Voor de “unboxing video” verwijs ik je naar YouTube, daar doe ik niet aan (ik snap serieus de lol er niet van) Maar de Beats komt in een mooi ontworpen, stevige verpakking. De hoofdtelefoon klapt geniaal in en past daardoor in het relatief kleine bijgeleverde hoesje. Verder vind je er een USB oplader in en een snoer voor wanneer je toch nog graag een draad hebt. Ik niet, ik heb juist gekozen voor de Beats omdat hij draadloos is. Aansluiten op je telefoon (ik heb een Iphone 7 Plus) is een eitje. Waar ik verwachtte naar het Instellingen menu en Bluetooth te moeten gaan, kreeg mijn Iphone al een popup op het moment dat ik de koptelefoon aanzette. Hij was meteen verbonden.

Het geluid is subliem en de koptelefoon zit lekker. Anders dan de Beolit H6 die ik ook gepast heb, maar waardoor je je meer een helikopterpiloot voelt. Op de zijkant kun je de koptelefoon bedienen en door naar een ander nummer of het volume regelen. En tot slot word ik als meisje natuurlijk dolenthousiast van het feit dat de koptelefoon in Rose Gold komt (LOVE!).

Niet meer woorden aan vuil maken, geen kritisch lange review. Het is gewoon een topding. En ook hier zegt een foto weer meer dan woorden. Ik zie er blij uit op de foto toch? 🙂

Ik heb mijn Beats besteld via http://www.coolblue.nl voor EUR 229,-

Music is my life. Music is feeling and emotion. I’ve done a lot of dancing in my life. From the English Waltz to Latin, to streetdance, jazz and Modern ballet. Quality of sound is of the utmost importance to me. With good sound, you can actually feel the music and really enjoy. So even though I own an excellent Beolit WiFi speaker, I was in need of some really good headphones. The ones that actually go on your head, the sound straight into your ears, so the music goes right through you. And one that makes the sound go with you all through the house, wherever you go. And actual headphones. So no in ear ear plugs from Apple or Beolit, even though I am one of the biggest Apple fans alive, but something to give me the feeling of good old fashioned headphones. I own the Bose Noise Cancelling headphones, but since they are no longer compatible with my Iphone 7 Plus, I was looking for a replacement.

So Christmas comes early this year. I treated myself to the Beats Solo3 Wireless, and they arrived today. In this blog post I’ll give you a short review.

If you’re looking for an unboxing video, please go to YouTube. I’m not doing one, I honestly don’t see the use. But the Beats arrives in beautifully designed, sturdy packaging. It’s collapsable (genius!), so it fits into the tiny case that comes with it. You’ll also find a charger and a cord in case you want one. I don’t, I mostly chose the Beats because it’s wireless. Connecting it to your phone is easy peasy (I have an Iphone 7 Plus). I expected to have to go to my Settings and Bluetooth menu, but as soon as I turned the Beats on, it connected to my phone automatically.

The sound is amazing and wearing the Beats is extremely comfortable. Unlike the Beolit H6, which I also tried on, but made me feel like a helicopter pilot. You can switch songs or change the volume by pressing the left side of the headphones. And last but not least, being the girl I am, I am over excited the Beats comes in Rose gold color. (LOVE!)

So, no unnecessary long, critical review. It’s just amazing. And again, a picture says more than words. I do look happy in the picture, don’t I?

I ordered my Beats through http://www.coolblue.nl voor EUR 229,-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: