Geen categorie

Simple Sunday Salad

Sinds 1 juli werk ik in Spanje. Tijdelijk, tot eind januari. Doordeweeks ben ik vlakbij Madrid, in het weekend in mijn huis in Dronten. Een geweldige uitdaging waar ik enorm van geniet. Alleen mis ik mijn keuken. Omdat ik in een hotel verblijf, is zelf koken er niet bij. En ik ben dol op koken. Het is heerlijk eten in Spanje, maar tussen al het bier en de tapas is de groente meestal ver te zoeken. Vandaag heb ik daarom een lekkere salade gemaakt. Niet te moeilijk, want omdat ik alleen het weekend thuis ben, wil ik mijn tijd optimaal benutten. Simpel en snel klaar dus, maar enorm lekker!

Ingrediënten:

– Baby Romaine sla;

– Caesar dressing;

– Pijnboompitjes;

– Kip tandoori met cashewnoten voor in de oven (Albert Heijn);

– Tuinkers;

– Mango (ik ben lui, dus gewoon een bakje gekocht met al netjes gesneden stukjes);

Als je alle ingrediënten hebt gekocht, heb je het grootste deel van het werk al achter de rug 😉

Verwarm de oven voor op 180 graden en zet de kip er 20 minuten in. Scheur de blaadjes van de sla los en was ze. Meng ze met de dressing. Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder olie of boter (als je een beginner bent in de keuken, blijf erbij. Ze zijn net als avocado, niet klaar, niet klaar, niet klaar, perfect voor 1 seconde, verbrand). Doe de sla met dressing en mango op je bord en strooi de pijnboompitjes erover heen. Wanneer de kip klaar is, doe je die ook op je bord. Tot slot een flinke dot tuinkers erop, en klaar!

Glaasje bubbels inschenken, comfortabel gaan zitten en genieten van je Simple Sunday Salad!

X,

Claud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s